Praktijk voor jou en mij
N.E.I. therapie, orthomoleculair advies en aromatherapie
 


Kennismakingssessie

Heb je last van klachten waar je maar niet vanaf komt? Samen onderzoeken we wat de oorzaak van je klacht is en hierna lossen we het op! Boek nu jouw kennismakingssessie voor 75 euro i.p.v. 95 euro!

Herken je je hierin?

Je loopt al een tijdje met je klachten rond. Je bent sceptisch, want je hebt al van alles geprobeerd. Waarom zou dit dan wel helpen? Je gelooft wel dat er een oorzaak is van je klachten, maar wat dan? Het begint je leven te belemmeren, mogelijk heeft de arts gezegd dat je er maar mee moet leren leven en je weet niet meer wat te doen....


Je ervaart fysieke klachten zoals migraine, vermoeidheid, slapeloosheid en je wilt niet afhankelijk zijn van pijnstillers of slaappillen, om deze klachten niet meer te hoeven ervaren 


Je ervaart mentale klachten zoals innerlijke onrust, je hebt nergens zin in, hebt last van stemmingswisselingen of concentratieproblemen en je wilt je weer energiek voelen en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.


Je wilt je levensstijl veranderen zoals stoppen met roken of afvallen, meer bewegen en gezond eten maar je valt binnen de kortste keren weer terug in je oude patroon.


Je wilt zwanger worden maar dit lukt niet en er is geen medische reden gevonden. Je ervaart veel stress doordat je het onderwerp niet meer los kunt laten of in een IVF-traject zit.Over mij

Mijn naam is Renate Kanters. Jaren geleden liep ik met klachten rond doordat mijn beste vriend plotseling was overleden. Ik kon moeilijk in slaap komen, had veel innerlijke onrust, hoofdpijn, eczeem en had weinig energie. Ik was geen praten en stopte mijn emoties ver weg. Omdat het langdurig was, ben ik gaan onderzoeken wat ik nu kon hebben. Ik heb bloed laten prikken, alleen daar kwam niets uit. Wat nu? Ik ben via een vriendin in contact gekomen met N.E.I. therapie en dat heeft mijn leven veranderd. Inmiddels ben ik ook mijn vader en zoontje verloren, wat ervoor heeft gezorgd dat ik mijn leven wilde omgooien. Ik ben de N.E.I. opleiding gaan doen en ben mijn eigen praktijk gestart. Dit met de reden dat ik anderen wil gaan helpen, zoals ik zelf geholpen ben met N.E.I. 


Onder iedere klacht zit een onverwerkte emotie

Je ervaart emoties en als je die niet oplost, dan gaat het lichaam signalen geven dat je je emoties moet gaan oplossen. Dan kun je je letterlijk fysieke klachten krijgen of allergieën of mentale klachten. Dit kunnen klachten zijn als hoofdpijn, oorontsteking, acne, nekpijn, vermoeidheid, hooikoorts of pijn in je benen. Maar dit kunnen ook klachten zijn, waar je liever niet over praat. Zoals mogelijk aambeien, hevige menstruatie, lage vruchtbaarheid of obstipatie.

 

Waarom gaan die klachten niet weg? Je lichaam blijft stress houden van de emoties die niet verwerkt zijn. Je hebt ze misschien ver weggestopt, maar ze zijn er nog wel. Bewust denk je er niet meer aan maar onbewust zijn ze nog aanwezig. Je lichaam geeft kleine signalen, die je wellicht gemist hebt. Als je er niet naar luistert worden het grote signalen.

 

Waarom worden die emoties niet verwerkt? Het kan zo heftig zijn dat je er niet over kunt praten, of je bent je niet bewust van wat het met je gedaan heeft, of je hebt er nooit over leren praten / nooit leren voelen vanuit je gezin van herkomst.  Zo veel redenen waarom je je emoties niet verwerkt

De kracht van n.e.i. therapie: je lichaam vertelt het verhaal en een diepgaand gesprek is niet nodig

Als de emoties die opgeslagen zijn in je onderbewustzijn gezien worden, kunnen de klachten opgelost worden. Deze klachten kunnen we langzaam opsporen en verwerken door middel van de biotensor, zonder dat je daar hele lange gesprekken over moet hebben en zonder dat je het moment opnieuw moet beleven. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar N.E.I. therapie is wetenschappelijk onderzocht en blijkt de meeste effectieve alternatieve geneeswijze te zijn!


Dus...als de emoties weg zijn gehaald uit je onderbewust en je eindelijk weet wat de oorzaak is van je klachten, dan verminderen of verdwijnen vaak ook de klachten.

Met de biotensor

De biotensor is een meetinsrument, dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op die je lichaam afgeeft en neemt verstoringen waar. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken en hierna kan de biotensor ook nog eens de verstoringen oplossen. Je kunt het een beetje vergelijken met EMDR-therapie


Ik werk vanuit de 5 elementen. Dit komt vanuit chinese geneeskunde, die al eeuwenoud is. Volgens de chinese filosofie ontstaat geluk als alle 5 elementen goed functioneren. Ik zoek welk element uit balans is en welke emoties je hierbij ervaart of hebt ervaren. Elk element zijn eigen thema:


Water: angst en vrees
Hout: woede en frustratie
Vuur: acute emoties, hormonale klachten en hartzeer
Aarde: piekeren, zelfvertrouwen en bezorgdheid
Metaal: verdriet en vertrouwen

De biotensor reageert op trillingen. Elk orgaan heeft een andere trilling. Elk orgaan valt onder één van de vijf elementen. Zo valt de long bijvoorbeeld onder metaal, hier wordt verdriet opgeslagen. Zo valt de lever onder hout en daar wordt frustratie opgeslagen. De biotensor reageert als er een disbalans is op één van deze organen. In mijn werkmap staan onder elk orgaan emoties. De biotensor zal aangeven om welke emoties het dan precies gaat en op welke leeftijd je deze emoties ervaren hebt.


Het is best lastig om met woorden uit te leggen wat N.E.I. therapie voor je kan doen, je kunt dit het beste zelf komen ervaren in een kennismakingssessie!


Boek hier je kennismakingssessie


Reviews

Beginnen met een kennismakingssessie

Om te kijken of het aansluit, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Dit is een volledige behandeling van 1,5 uur. Uiteraard starten we met een regulier consult. Hiernaast doe ik een meting rondom vitaminen en mineralen, leg ik uit waartoe het tekort dat ik uit meet, toe kan leiden en wat de verdere functie is van deze vitamine of mineraal. Ook meet ik uit welk kristal en welke olie kan ondersteunen. 

Persoonlijk vind ik essentiële olie een waardevolle toevoeging. Ik noem het ook wel mijn gouden duo. Naast dat ik de emoties weg haal, kan olie ondersteuning geven om je lichaam meer te laten ontspannen. Zo is het makkelijker om de emoties los te laten en kan het ondersteunen bij het voorkomen dat deze emoties terug komen. Essentiële olie kan daarnaast bijvoorbeeld ook helpen eczeem te verhelpen, ondersteunen om makkelijker in slaap te vallen en om stress te verminderen en nog zo veel meer. N.E.I. therapie, kristallen en olie ondersteunen elkaar.


Tijdens de kennismakingssessie kun je ervaren of deze therapie bij je past. Tijdens de kennismakingssessie bespreken we samen het vervolg. Vaak heb je 2 á 3 sessies nodig om je klachten te verlichten of te verhelpen.


Let op: niet geldig i.c.m. andere acties. Je kunt dus maar eenmalig gebruik maken van één actie. Op een laagdrempelige manier je trauma’s en onverwerkte emoties oplossen zonder herbeleving!


 Inzicht in waarom je bepaalde klachten ervaart
  


 Minder last van klachten of zelfs helemaal geen klachten meer

 


Meer mentale en fysieke rustBoek hier je kennismakingssessie