Praktijk voor jou en mij
N.E.I. therapie, orthomoleculair advies en aromatherapie
 

NEI Coach
Welkom bij Praktijk Voor Jou en Mij, waar jouw welzijn onze prioriteit is. Merk je dat je vastzit in een labyrint van mentale of fysieke klachten? Worstel je met gewichtsverlies, vruchtbaarheidsproblemen, of de drang om te stoppen met roken? Voel je je overweldigd door lange wachttijden of onbegrepen door traditionele benaderingen? Je bent niet alleen. En als NEI coach zijn we zijn hier om je te helpen!

Klik hier voor een online afspraak
NEI Coach


Wat is NEI methode?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, een krachtige benadering die zich richt op de diepere oorzaken van onze fysieke en emotionele uitdagingen. Met NEI gaan we verder dan symptoombestrijding; we duiken diep in de verborgen emoties en trauma's die je welzijn verstoren. Deze methode biedt een holistische aanpak die zowel de geest als het lichaam omvat, waardoor we de wortels van je problemen kunnen aanpakken en echte, blijvende verandering kunnen bewerkstelligen.
NEI maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder toegepaste kinesiologie, om de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen. Door specifieke spiertesten uit te voeren, kunnen we nauwkeurig de emoties en overtuigingen identificeren die verantwoordelijk zijn voor jouw klachten. Vervolgens gebruiken we verschillende methoden, zoals visualisaties, affirmaties en energetische correcties, om deze blokkades op te heffen en je energiestroom te herstellen. Bekijk nu wat een NEI coach voor je kan betekenen.


Wat is een NEI?
Een sessie met een NEI coach is een reis naar zelfontdekking en genezing. Tijdens een sessie zullen we samenwerken om de verborgen emoties en blokkades in jouw systeem te identificeren en te transformeren. Door middel van gesprekken, visualisaties en andere technieken zullen we de diep gewortelde patronen doorbreken die je tegenhouden en je helpen om je weer vrij en volledig te voelen.
Elke NEI-sessie is uniek en afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij bent om je emoties te uiten en te verkennen. Door samen te werken, kunnen we de onderliggende oorzaken van je klachten aanpakken en echte, blijvende verandering in gang zetten.

Contact
NEI CoachHoe voel je je na NEI therapie?


Na een NEI-therapiesessie voel je je vaak bevrijd, verlicht en meer in balans met jezelf. Door de emotionele bagage los te laten, merk je vaak dat fysieke klachten verminderen en dat je mentale helderheid toeneemt. Je kunt een gevoel van opluchting ervaren, alsof er een last van je schouders is gevallen, waardoor je ruimte krijgt om te groeien en te bloeien. Een NEI coach kan je dus verder helpen!

Hoe vaak NEI therapie?
De frequentie van NEI-therapie varieert per persoon en situatie. Sommige mensen ervaren al aanzienlijke verbeteringen na slechts enkele sessies, terwijl anderen baat hebben bij een meer langdurige begeleiding. Samen met een NEI coach zal je een behandelplan op maat opstellen dat past bij jouw behoeften en doelen, waarbij we streven naar een gevoel van welzijn en empowerment op de lange termijn.
Het is belangrijk om te onthouden dat NEI-therapie geen quick-fix is, maar eerder een proces van zelfontdekking en groei. Door regelmatig aan jezelf te werken en de patronen die je tegenhouden te doorbreken, kun je langdurige veranderingen in je leven tot stand brengen.


Lees hier meer over mij
NEI Coach


Waar is NEI therapie goed voor?
NEI-therapie is geschikt voor een breed scala aan uitdagingen, waaronder stress, angst, trauma, fysieke pijn, en meer. Of je nu op zoek bent naar emotionele genezing, fysiek welzijn, of een combinatie van beide, NEI biedt een veilige en effectieve manier om diep te graven en echte verandering te bewerkstelligen.
Praktijk Voor Jou en Mij is er om jou te ondersteunen op je reis naar genezing en welzijn. Met een warm hart en een open geest verwelkomen we je om samen te ontdekken hoe een NEI coach jou kan helpen om weer in balans te komen en voluit te leven. Boek vandaag nog een kennismakingssessie met een ervaren NEI coach en laat ons je begeleiden op deze prachtige reis naar zelfontdekking en genezing. En neem contact op bij meer vragen.